Torbe za plažu: materijali, veličine i gdje kupiti

 

Kada su u pitanju torbe za plažu najčešće uvijek biramo praktično, korisno i estetski privlačno. Ta kombinacija, zajedno sa cijenom, uvelike utječe na to što ćemo odabrati.

Kada su u pitanju materijali, što je najbolje koristiti?

Najtradicionalniji materijal torbe za plažu je platno. Izdržljivo je i nudi klasičnu estetiku.

torbe za plažu

Slamnate torbe su na drugom mjestu u pogledu stila i funkcionalnosti.

torbe za plažu

A ako trebate vodootpornu torbu, potražite onu od najlona ili polie.

torbe za plažu

Kožne torbe nisu dobar izbor za odlazak na plažu. Ne samo zato što svjetlo može oštetiti vašu kožnu torbu, već i zato što se torba može zaprljati od pijeska na plaži. Koža bi se mogla još više oštetiti ako na torbu stavite slanu morsku vodu.

Dobra vijest je da svoju torbu od neoprena možete sigurno ponijeti na plažu bez brige da ćete po njoj proliti piña coladu ili je smočiti morskom vodom. I to je sigurno zbog materijala koji se može prati. Nema više brige o curenju losiona za sunčanje ili o tome da će pijesak uništiti torbu.

 

Veličina torbe

Prilikom odabira uzmite u obzir najprije uzmite količinu stvari koje planirate svakodnevno nositi na kupanje. Sukladno tome odlučite hoće li vam bolje odgovarati veća ili manja torba. Zatim, razmislite o materijalu izrade torbe te naposljetku provjerite postoje li odvojivi pretinci i dodatni džepovi.

Ako tražite dozu elegancije u svakom trenutku, odaberite tamno plavu ili crnu torbu za plažu ili klasični pleteni model od slame dodatno ukrašen metalom u boji srebra ili zlata i cirkoni neminovno daju dozu elegancije.

Gdje kupiti ?

Ukoliko niste još kupili i hitno tražite torbu za odlazak na plažu koja vam odgovara ili ste kupili i ostali razočarani dajemo popis lokacija gdje smo pronašli najveće popuste i sniženja.

Torbe za plažu Zara : https://www.zara.com/hr/hr/woman-bags-beach-l3097.html

Factcool i do 70% popusta: https://hr.factcool.com/category

Zaista veliki izvor pronađite na ecipele.hr : https://www.ecipele.hr/torbe/za-plazu.html?

Mango : https://shop.mango.com/hr/zene/torbe_c18162733

Veliki izbor pletenih torbi pogledajte na Answear: https://answear.hr/k/zene/dodaci/zenske-torbe/pletene-torbe-i-torbe-za-plazu

About You : https://www.aboutyou.hr/c/zene/dodaci/torbe-i-ruksaci/torbe/torbe-za-plazu-231903?

 

POVEZANO: Slip haljine za svaku prigodu!