Donosimo savjete kako da vaša svjetlucava šminka za oči stoji bez greške!

svjetlucava šminka za oči

Nije lako donijeti wow faktor, ali netko i to mora znati!

Ako postoji nešto što smo primijetili ove godine, to je da se odvažna šminka za oči – a posebno svjetlucava šminka za oči – vratila! Nakon pandemijske kreativnosti, vratila se smjelost. Bilo da se radi o smokey momentu, metalik ili eksploziji voćnih boja, ove su godine svi odlučili pokazati više odvažnosti.

Ali rekreirati upečatljiv svjetlucavi izgled šminke za oči lakše je reći nego učiniti. Prvo je potrebno pronaći formule sjenila koja će ostati na mjestu cijeli dan. I dati vam isplativost boje koju s pravom zaslužujete. A tu je i dodatna “tlaka” kao ispadanje..

 

Odaberite svoju formulu

svjetlucava šminka za oči

Formula s kojom se odlučite raditi je ključna za cjelokupnu primjenu (i izdržljivost) izgleda svjetlucavog sjenila. Odaberite prvo lagani sjaj i nanesem ga odmah nakon primera za oči. Kada je u pitanju svjetlucanje, želite savršenu konzistenciju. Ne previše suhu ili previše puderastu, nego nešto što ima dodir ljepljivosti.

 

Preventivne mjere

svjetlucava šminka za oči

Kako bi zaustavio te dosadne posljedice, preporučujemo poduzimanje preventivnih mjera. Primjerice možete staviti maramicu ispod oka da uhvati ostatke. Ili koristiti puder da zaštitite područje ispod očiju. Prvo prikrijete područje oko očiju kako biste osigurali da imate ravnomjernu bazu za nanošenje.

Zatim se prvo našminkate oko očiju i dok to radite nanesite hidratantnu masku za oči. Naš prijedlog je Iroha flaster za ispod očiju. Ovo ne samo da će vaše područje ispod očiju ostaviti hidratiziranim i spremnim za korektor, već će uhvatiti i neugodne komadiće svjetlucanja.

Neka svjetlucava šminka za oči bude “masna”

Ključ za dugotrajan svjetlucavi izgled očiju je da “zalijepite” sjenilo. Da bi to uspjeli možete koristiti sjajilo za usne preko kapka i lagano ga potapkati maramicom. Nakon toga nanesite šljokice pritiskom a ne trljanjem. Ako imate sprej za postavljanje, možete malo poprskati samo pazite na oči. Što se tiče nanošenja, ovo je također dobro vrijeme da odložite kistove i umjesto toga koristite prste. Vjerujte nam, pomaže kod pritiskanja i dobivate puno više boje.

POVEZANO:  TOP 5 najboljih sjajila za punije usne!