Dior Addict ponovno oduševljava! Novi blistavi ruž s 90% prirodnih sastojaka

Vedro šarenilo proljeća inspirira nas na obojane i smione makeup lookove! Nema bolje prilike da se i vi poigrate svojim svakodnevnim makeup lookom, a u tome će vam najbolje pomoći nova verzija legendardnog Dior Addict ruža za usne, lansirana za proljeće 2022.

Izvor: dior.com

Aktualno s potpisom Diorovog ateljea ljepote, ruž je redizajniran za izniman sjaj, a sadrži 90% sastojaka prirodnog porijekla i cvjetnu njegu usana. Povrh toga, također se može ponovno puniti, kako bi se koristio s uzbudljivom linijom futrola inspiriranih modnom pistom – uključujući dizajn Pink Cannage koji prati ključni motiv Diorovih kožnih torbi.

Izvor: dior.com

Ova fuzija šminke i njege kože isporučuje izvrsnu boju, njegu i postojanost bez kompromisa. Možete birati između 40 zadivljujućih nijansi, uključujući najnoviju Dior 8 u zavodljivoj i snažnoj boji cigle, koja je sljedeća nadolazeća boja sezone.

Izvor: dior.com

Najnovija Dior Addict linija razvijena je pod vodstvom Petera Philipsa, kreativnog direktora Dior Makeup segmenta, koji je izrazito ponosan što su osmislili “snažnu paletu nijansi u izvrsnoj formuli”. Revolucionarna formula, ona koja je prošla 200 pokušaja i dvije godine truda, pruža 24-satnu hidrataciju, 6 sati nošenja i sjaj s efektom laka koji je po svom izgledu “poput ogledala”.

Pokažite svoj sjajni stav baš kao Anya Taylor Joy, Jisoo i Sharon Alexie… Nove moderne ikone Dior Addict kampanje, tri osnažene žene ujedinjene u svojim razlikama istom energijom i prepoznatljivim Diorovim Addict sjajem.