7 načina kako povećati svoju žensku energiju

kako-povecati-svoju-zensku-energiju

 

Povećajte svoju žensku energiju i imajte sretnije odnose! Dok ujedno jačate samoupouzdanje.

Prema članku koji je napisala Mona Patel u Forbesu, žene koje znaju kako pokazati svoju žensku energiju posjeduju ključne osobine ličnosti koje su ključne za uspješno vodstvo.

Vjerojatnije je da će stvoriti pristupačnije i suradničko okruženje projiciranjem više ženske energije u vodstvu, čime se povećava produktivnost.

Mnoge su žene posljednjih godina preuzele više muške energije zbog preuzimanja više odgovornosti. Traži se akcija na poslu, često i uloge samohranih majku i mnogih drugih razloga. Mnogo puta ovo nam oduzima našu najveću snagu, Žensku snagu. Koja se potiho od djetinjstva provlači kao “slaba”. Ako je energija Zemlje ženska energija, kako možemo govoriti o nečemu slabom? Energija stvaranja je iznimno snažna i svaka žena koja osvještava svoju pravu snagu i privlači pravu snagu.

Kako ostati u skladu sa svojom ženskom energijom?

Postoje trenuci kada se osjećate loše i iscrpljeno. I fizički, i psihički i mentalno ste nisko. I to je ok. Bitno je da to nije stalno i uvijek. Upravo priznati sebi da imamo nedostatke i da si dozvolimo da budemo i loše je snage ženske energije. Suosjećanje. Ali i za sebe, ne samo druge.

Dakle, kako vratiti snažen ženske vibracije? Ili kako poboljšati svoju trenutnu žensku energiju? Evo nekoliko savjeta na koje se uvijek možete osloniti kako biste povećali svoju žensku moć.

1. Budi kreativne

Sjajno mjesto za početak kada povećavate svoju žensku moć, je usmjeravanje svoje kreativne energije. I to na način da radite nešto što volite. Nemojte se tjerati raditi nešto u čemu ne uživate, jer je bit u prepuštanju ne forsiranju. Budite slobodni i odvojite vrijeme da budete prisutni u trenutku. Osjećati ćete se bolje. I biti ćete ponosnije na sebe. Kreiranje je i stvaranje.

2. Radite nešto što volite

Kao što smo spomenuli, ideja je da radite ono što volite. Prava sreća leži u tome da radimo stvari u kojima najviše uživamo. Ako ne radite ono što volite nećete moći obavljati to na najvišoj razini energije.

3. Povezujte se s drugim ženama

Sjajan način da povećate i pojačate svoju žensku energiju je provođenje više vremena sa ženama poput vas. Žene koje razumiju stvari kroz koje možda prolazite i koje vam mogu pomoći da ponovno proživite nezaboravna iskustva koja ste propustili cijelo ovo vrijeme. Ogovaranje, komentiranje i ironija mogu biti zabavni, ali oni ne jačaju žensku energiju na pozitivan način. Pokušajte se povezati kroz humor, kreativu, ideje, savjete i podršku. A najviše slušanjem.

4. Budite otvoreni za primanje

Kada se blokirali vašu žensku energiju onda ste blokirali i primanje. Kao što je muška energija davanje, tako je i ženska primanje. Otvorite se za dobivanja hranjivih tvari koje su vam potrebne za cvjetanje. Žena s maksimalnom ženstvenom moći zna pravo vrijeme za određene stvari, na primjer kada tražiti pomoć, a kada je dati.

5. Koristite sva svoja osjetilima

Vaša osjetila igraju ulogu u povećanju vaše ženske energije kada se koriste na pravi način. Dozvolite si hranu bogatog okusa, u kojoj uživate. Da je istovremeno kvalitetna i da se osjećate bolje. Posjetite plažu i dopustite da vam obalni vjetar miluje kožu. Prošećite u šumu i zagrlite drveće. Bez brige, naći ćete kutak gdje vas ne vide, ako se toga bojite. Učinite nešto što će zapaliti vaša osjetila. Zapalite svijeće i opustite se uz glazbu. Pri tome ne mislimo na hip-hop, nego nježnu opuštajuću muziku ili 50te, 60te za pravu žensku energiju.

6. Pokrenite vaše tijelo

Ovo je odličan način za povećanje ženske energije. Dobar fitness režim nije samo imperativ za zdravo seksi tijelo već i za zdravlje vašeg hormona. Dnevna rutina vježbanja ključna je za održavanje uravnotežene fizičke i mentalne energije. Opet, možete to učiniti i na još više Yin način -uz ples!

7. Opustite se

Poboljšajte svoju žensku energiju opuštajući se, duboko udahnite i dopustite nekim stvarima da se ponekad pobrinu za sebe. Također, dovoljno je odmarati se bitno za održavanje vaše ženske energije na dnevnoj bazi.

Dugoročno, učenje usmjeravanja i održavanja vaše ženske energije poboljšat će kvalitetu vašeg života, sreće i mogućnosti.

Samopouzdanje žene je zarazno i ​​privlačno. To je dar koji trebamo njegovati i svakodnevno prakticirati!