Ferrero Rocher – Kvaliteta originalnog okusa

Jedinstven doživljaj za sva osjetila

Stvorene posebno za vas i vaš užitak, Ferrero praline napravljene su sa strasti i beskrajnom pozornosti na detalje, zbog čega Ferrero ostaje jedan od najomiljenijih brandova pralina u svijetu. Kako bi napravili korak naprijed, stručnjaci razvijaju inovativne postupke kako bi u svakom trenutku bili sigurni da su svi sastojci pralina pomno provjereni i odabrani. Kvaliteta je za Ferrero uvijek najbitnija, prioritet.

Idealna slastica za zimski ugođaj

Fererro praline imaju aromu, teksturu i okus koje ćete lako prepoznati među ostalim delicijama. Svaka pralina sadrži vrhunske sastojke koji zaslužuju iznimnu brigu i pažnju kako bi se očuvale sve njihove izvorne karakteristike. Visoke temperature mogu ozbiljno naškoditi kvaliteti čokoladnih pralina, zbog čega Ferrero Rocher nije dostupna u ljetno vrijeme. Ferrero osigurava svojim potrošačima uvijek najbolji doživljaj okusa, što nije moguće u kombinaciji s ljetnim vrućinama. Svaki Ferrero Rocher mora rezultirati savršenim iskustvom za vas.

Klasici su vječni s razlogom

Pralina koju ćete odabrati kad želite iskusiti jedinstven „golden experience“ – Ferrero Rocher. U srcu hrskave ljuske od vafla prekrivene mliječnom čokoladom i blago prženim komadićima lješnjaka nalazi se ukusno kremasto punjenje i cijeli hrskavi lješnjak. Zlatni omot i elegantna košarica čine svaku pralinu jedinstvenim i harmoničnim iskustvom. Otvorite zlatni omot i otkrijte ukusnu kombinaciju tekstura i okusa. Samo najfiniji lješnjaci, savršeno glatka i baršunasta čokolada, idealno hrskave oblatne i komadići lješnjaka predstavljaju savršen zalogaj svaki put.

 

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close