Trendi ukrasi za kosu

 

Kao i aktualni trendovi u svijetu nakita za ovu sezonu, ukrasi za kosu također odišu ženstvenošću i elegancijom. Prevladavaju biseri, mašne i cvjetovi, a prisutan je i utjecaj grungea pa se na policama trgovina mogu naći kožni ukrasi i u obliku lanaca. Ako više volite minimalizam, svidjet će vam se kopče i velike ukosnice koje su i dalje u trendu.

Rajfovi

Način na koji se najčešće nose rajfovi zapravo nije praktičan. Ako vam ne smeta kosa na licu i rajf nosite isključivo kao modni dodatak, stavite ga na vrh glave. Takvo nošenje nalažu trendovi u 2019. godini.

 

Bershka

 

Ukrasni broševi – kopče i ukosnice

Za većinu nas ukosnice i ukrasni broševi za kosu nisu nešto što bi nosili svakog dana. Međutim, oni mogu podići svaku modnu kombinaciju i istaknuti je. Zato nemojte spremati ukosnice i kopče nego ih nosite neovisno o prilici. Velik broj trendi ukrasa ove sezone napravljen je od srebra ili sličnog materijala i ukrašen biserima. Nanose se s prednje i stražnje strane glave, ovisno o tome što vam se više sviđa i koji dio želite naglasiti.

Mašne

Mašne su simpatične, ženstvene, daju šarm ostatku kombinacije pa ne čudi da su se na ovogodišnjim tjednima mode pokazale kao vodeći trend. Mašne možete nositi ovisno o tome kako se vama sviđa. Možete koristiti i mašne koje se već nalaze na gumici za kosu, a ako imate spretne ruke, od marami možete napraviti predivne, jedinstvene mašne.

 

H&M

 

Dodaci za kosu s bisernim perlicama

Biseri su jedan od najprisutnijih elemenata nakita ove sezone. Uklopljeni su u razne dodatke za kosu te su postali jedan od popularnijih trendova za jesen 2019. godine. Iako je bijela boja tradicionalna boja bisera, postoje i dodaci za kosu s biserima u plavoj boji.

Ukrasi s logotipima i riječima

Logomanija je još uvijek aktualna, a modni svijet ne bi bio isti bez nje. Ove godine trend je prisutan i kod ukrasa za kosu.

 

 

Cvjetni ukrasi

Modne piste ove godine su preplavile cvjetni ukrasi za kosu. Riječ je o bujnim ukrasima, čak i nekoliko cvjetova u nizu koje čine jedan modni dodatak. Za one sklone jednostavnosti, preporučujemo decentne kopče u obliku cvijeta.

Obične metalne ukosnice

Ne morate svakodnevno nositi ogromne cvjetne ukrase ili predimenzionirane kopče za kosu, nekad su dovoljne i najobičnije ukosnice. Poigrate li se njima, i najobičnija frizura izgledat će moderno.

 

Missguided