5 trendova nakita za ovu godinu

5 trendova nakita

 

Ono što je posebno istaknuto kod trendova nakita za 2022. je da se odnose na izražavanje sebe. Bilo da govorimo o zaručničkom prstenju , bijouxu ili nečem drugom, moda se mijenja – i to brzo.

Iako, iako mnogi elegantni komadi nakita ostaju takvi već neko vrijeme, vibracije onoga što je u trendu, a što nije, stalno su u tijeku.

Načini na koje možete poboljšati svoj izgled uz nakit, od podizanja ležernog stila do osiguravanja da je vaš modni izričaj vrhunski donosimo kroz ovogodišnje trendove.

 

5 trendova nakita za 2022

 

1. Osobno

Dodavanje osobnog pečata vašem sjaju glavni je trend nakita za 2022! Dobivanje zadivljujućeg novog dijamanta uvijek je značajan trenutak. No, komadi koji uključuju elemente poput kamenčića su popularniji. Željeni učinak možete postići i blistavom ogrlicom ili komadom zodijačkog zviježđa.

Bez obzira pripremate li se za taj sjajni događaj ili ga održavate ležernim, prekrasan svjetlucavi osobni komad nakita savršen je način da osigurate da vaša odjevna kombinacija bude izvrsna. To je također jednostavan način za podizanje bilo kojeg izgleda.

 

2. Održiv i etički

Mnogi ljubitelji nakita okreću se rabljenim trgovinama ili antikvarijatima kako bi kupili svoje komade. Štoviše, možete prodati i vaš neželjeni ili nekorišteni nakit.

Međutim, postoji još jedna mogućnost kada je u pitanju osiguravanje da nosite održivo kamenje. Dijamanti stvoreni u laboratoriju postaju sve popularniji zbog svoje zadivljujuće ljepote i etičkih metoda proizvodnje.

Budući da su izrađeni u laboratorijima, od strane pošteno plaćenih tehničara, umjesto da se izvlače iz zemlje u siromašnim nacijama, laboratorijski izrađeni dijamanti zasigurno su etičniji. Ali ta promjena u priči o podrijetlu ne znači nužno nižu kvalitetu, laboratorijski dijamanti su replike pravog kamenja i savršeno odgovaraju njihovoj anatomiji.

 

3. Odvažne boje

5 trendova nakita

Iako se trendovi nakita možda ne kreću tako brzo kao trendovi u modnim krugovima, oni slijede sličan obrazac. Sada, trend odijevanja u istaknutim bojama koje podižu raspoloženju ili dopaminskom odijevanju, kako je također poznato, prelazi u nakit.

Iskoristite ovu godinu i dotjerajte svoj izgled kroz nakit bljeskom boja ili snažnih privjesaka! Keramika je izvrstan (i pristupačan) način za dodavanje takvih boja. Naravno ako želite ostati vjerni dragom kamenju, nećete pogriješiti. Samo odaberite hrabru boju.

 

4. Srebrni dodaci

Vraćajući se u područje izbora boja, vratila se srebrna crta, koja se vraća u trendove nakita za 2022. godinu. Na ulici se priča kako se oštar, uzvišen izgled koji se postiže srebrnim narukvicama i naušnicama upravo sada iskače.

 

5. Slojevitost

5 trendova nakita

Slojevi više nisu samo za vanjsku odjeću. Sjajna vijest je da ako ste se odlučili potrošiti novce na tu zlatnu ogrlicu ali i na komad bijelog zlata , onda možete nositi oboje… zajedno! Tu je hrabri novi svijet, izađite i izrazite se!

POVEZANO: 5 proljetnih boja koje trebate u svom ormaru