Eucerin tjedan hijalurona

Bore i linije na licu su mnogim ženama glavna briga koja dolazi uz starenje. Magično rješenje za smanjenje bora dolazi u obliku hijaluronske kiseline – u kremama, kapsulama ili injekcijama.

Hijaluronska kiselina je tvar koja nastaje u stanicama tijela, a jedna od njenih ključnih funkcija je vezanje i zadržavanje vode. Jedan gram hijaluronske kiseline može zadržati čak 1 litru vode. U našem se tijelu nalazi oko 15 grama hijaluronske kiseline, a prisutna je u svakom dijelu tijela – oblaže zglobove i živce, hidratizira kožu i kosu i doprinosi normalnoj funkciji oka.

Kako starimo, u našem se tijelu usporava proizvodnje svih tvari, uključujući i hijaluronsku kiselinu. Koža stari i gubi elastičnost, a bore postaju sve dublje.

Kako vam pomaže hijaluronska kiselina? Ona povećava količinu vlage u koži, ali i pomaže obnoviti zaštitnu barijeru kože i poboljšava izgled kože.

Dva tipa hijaluronske kiseline

Linija Eucerin Hyaluron-Filler sadržava dva tipa hijaluronske kiseline kako bi učinkovito djelovala i ispunila bore “iznutra prema van”.

1. Kratkolančana hijaluronska kiselina djeluje na gornje slojeve kože u kojima nastaju fine linije i bore.
2. Nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dublje u epidermalne slojeve u kojima nastaju dublje bore.

Osim kombinacije kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, Eucerin Hyaluron-Filler sadrži i bioaktivni sastojak glicin saponina koji dokazano povećava sintezu hijaluronske kiseline u koži.

Eucerin Vam donosi tjedan hijalurona! Svaki dan imate priliku osvojiti jedan Eucerin Hyaluron-Filler proizvod. Pratite nas na Facebook stranici i saznajte sve detalje.

 

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema je više od anti-age njege: ispunjava bore uz trenutačnu korekciju tena.

Dnevna krema protiv bora sadrži pigmente koji ujednačavaju kožu za postizanje blistavog tena. Pokrivenost je glatka i bez linija te pruža izvrsnu bazu za podlogu (ako je potrebna dodatna pokrivenost) i drugi make-up.

Formula kreme kombinira visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja djeluje na mjesta gdje bore nastaju, dok bioaktivni glicin-saponin podržava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja ispunjava bore. Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita učinkovito sprječavaju prerano starenje i produbljivanje postojećih bora.

Korekcija tena: pigmenti svijetle boje ujednačavaju ten, trenutačno ispravljajući izgled kože.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema u srednje tamnoj nijansi ima laganu teksturu koja se s lakoćom upija u kožu, a može se koristiti umjesto ili kao dodatak vašoj uobičajenoj hidrantnoj kremi. Klinički je i dermatološki dokazano pogodna za sve tipove kože.

 

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora

 

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman intenzivni je serum protiv bora koji se koristi u kombinaciji s dnevnom anti-age njegom. Formula kombinira visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja djeluje na kožu koja stari upravo ondje gdje bore i nastaju te osim toga sadržava bioaktivni glicin saponin koji podupire prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži. Uz redovitu uporabu, koža postaje glađa i djeluje mlađe.

 

 

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 15 i UVA zaštitom

 

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema za normalnu do mješovitu kožu napredna je formula protiv bora za specifičan tip kože.
Formula kombinira visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja djeluje na mjesta gdje bore nastaju, dok bioaktivni glicin saponin podržava prirodnu proizv

odnju hijaluronske kiseline koja ispunjava bore u koži. SPF 15+ UVA zaštita učinkovito sprječavaju prerano starenje i produbljivanje postojećih bora

Koža izgleda vidljivo glađe. Odlična je podloga za šminku.

 

 

Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju

Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju posebno je namijenjena tretiranju “bora smijalica” koje nastaju na osjetljivom području oko očiju. Formula s kombinacijom visoko i nisko molekularne hijaluronske kiseline djeluje na postojeće i nove bore te sadržava i bioaktivni glicin saponin

SPF 15 i UVA zaštita smanjuju prerano starenje i produbljivanje bora na području oko očiju te koži pružaju gladak i mladolik izgled.

Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema

 

Formula Eucerin Hyaluron-Filler noćne kreme sadržava dvije različite vrste hijaluronske kiseline koja djeluje na i teretira sve tipove bora te bioaktivni glicin-saponin koji aktivno potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži. Koncentrirani dekspantenol podupire proces obnavljanja kože tijekom noći. Koža izgleda meko i njegovano.

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close