DIESEL: Spirit Of The Brave, novi miris za muškarce

Diesel je u suradnji s brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarom kreirao novi, revolucionarni miris.

Suradnja odražava viziju suvremene muževnosti i odvažnosti branda Diesel Fragrances, kao i Neymarov nevjerojatan životni put od dječačkih dana u siromašnim predgrađima do svjetske slave. Ako postoji osoba koja zna što je potrebno za uspjeh, to je definitivno Neymar.

S oko 250 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, Neymar Jr među deset je najutjecajnijih svjetskih zvijezda. Zahvaljujući zaraznom optimizmu, tvrdoglavoj odlučnosti te odanosti obitelji i prijateljima, istinski je uzor mladim generacijama.

Prva je sportska zvijezda koja će biti zaštitno lice Dieselovog mirisa. No on je i mnogo više od toga. Aktivno je sudjelovao u svim fazama, od kreiranja mirisa do izgleda bočice, oblikovanja kampanje i nedavne objave na Instagramu.

„Sudjelovao sam u donošenju odluka o najvažnijim pitanjima”, kaže Neymar Jr. „Želio sam da miris bude odvažan i da odražava ono što volim. Želio sam da to bude priča o mojem životu i o tome što mi odvažnost znači.”

Kreiran u suradnji s Neymarom Jr, brazilskom nogometnom zvijezdom, Spirit of the Brave potiče mlade muškarce širom svijeta da prigrle strahove i ostvare puni osobni potencijal.

Spirit Of The Brave rezultat je prve suradnje branda Diesel Fragrances s iznimnim sportskim talentom. Ovo je i prvi put da je ambasador mirisa sudjelovao u svim fazama, od njegova kreiranja do svjetske premijere u proljetnim mjesecima.

Predstavljanje mirisa poklapa se s proslavom desete godišnjice njegove sportske karijere i legendarnog Dieselovog muškog mirisa Only The Brave. Neymar smatra da je „odvažan duh neophodan za velika postignuća, neovisno o tome čime se bavite”.

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close