CATRICE – BE A PRO

Performanse. Učenje od profesionalaca je lakše nego ikada prije zahvaljujući društvenim mrežama. Učenje od profesionalaca je lakše nego ikada prije zahvaljujući društvenim mrežama. Dnevni make-up postaje sve profesionalniji i novi proizvodi se trebaju prilagoditi novim zahtjevima.

Inovacija i učinak su preduvjet za stvaranje modernih lookova po uzoru na najbolje make-up artiste.

BROW COMB DESIGNER PRO ZA OBRVE


Nevjerojatno realistično. Kratke, tanke linije brzo se i lako postižu u području obrva s vrhom češlja. Fine dlačice su profesionalno imitirane da vidljivo popune
obrve. Vodootporno i dugotrajno.

MPC 27,90 kn

LIGHT ILLUSION LOOSE PUDER


Prirodno svjetlo. Žućkasti puder u prahu zadržava svjetlost i poznat je po tome što stvara laskav nježan fokus. Blagi illuminating efekt osigurava dugotrajan i besprijekoran izgled zahvaljujući svojoj ultra-nježnoj formuli. Light Illusion Loose Puder može se koristiti samostalno ili za fiksiranje make-upa. Obogaćen žutom glinom, pogodan je za sve tipove i tonove kože.

MPC 44,90 kn

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close