I heart makeup naked chocholate

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju jedne od paleta koju sam kupila lani a čije su me boje, miris i pakovanje osvojili od prvog trena otkako sam je kupila. Riječ je o dosta popularnoj i s pravom hvaljenoj I heart naked chocholate paleti sjenila.

I heart naked chocholate paleta sjenila

I heart naked chocholate paleti sjenila

Paleta dolazi u kartonskom pakovanju čiji je središnji dio proziran i gdje se nalazi tanja folija kroz koju možete vidjeti paletu. Nakon što se izvadi iz pakovanja, paleta izgledom podsjeća na čokoladu. Ima ugodan, slatki miris, i iako druge podsjeća na vaniliju mene osobno podjeća na bijelu čokoladu. Paletu imam deset mjeseci a miris se i dalje osjeti. Nakon otvaranja u paleti se nalazi šesnaest prekrasnih sjenila, od neutralnih, mauve i taupe nijansi. Unutar palete nalazi  veliko ogledalo koje je praktično kao i folija na kojoj su ispisana imena sjenila. To je dobro ukoliko radite tutoriale. Uz paletu dolazi i kist koji uopće ne koristim tako da je završio u košu.

I heart naked chocholate paleta sjenila

Sjenila su većinom dobre pigmentacije, neke su malo lošije, no ovdje je riječ o jako dobroj paleti sjenila. Za potrebe posta, sjenila sam nanosila prstom više puta bez baze na ruku.

1. Red

I heart naked chocholate paleta sjenila

Smoothly boja ljuske jajeta, dosta svijetla. Jako ugodna pod prstima, baršunaste teksture. Smoothly se može koristiti kao baza za sjenila u  jačim bojama, boja koju možete nanositi i ispod obrva. (mat)
Divine lagano brončana (shimmer)
Mocha Lover smeđa hladnog tona s primjesama roze ( shimmer)
Dipped svijetla smeđa, mauve tonova (shimmer)
Choc- Fest topla burgundy boja (mat)

2. Red

I heart naked chocholate paleta sjenila

Adorable mliječne boje sa rozim shimmerom u sebi ( kremasta tekstura)
Buttons topla tamno smeđa (shimmer)
Frosted Choc topla svjetlija smeđa    (shimmer)
Delight  tamno smeđa, malo daje na hladnu sivu (shimmer)
Sweet Shop srednja toplo smeđa ( mat)
Suger  topla smeđa s crvenim tonovima ( saten)

3. Red

I heart naked chocholate paleta sjenila

Double Dip zlatna s naračanstim tonovima, u debljem nanosu i pod određenim kutom daje na bakrenu (shimmer)
Tob-le-rone svijetla taupe boja (mat)
White tamno smeđa, hladnog tona, jedna od najpigmentiranijih boja u paleti (mat)
Milky mauve (mat)
Way  zlatna ( shimmer) teksturom ugodna pod prstima, no smoothly je najnježnija. Može se koristiti i kao highlighter.

Sastav:

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, Parfume ( +/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 77742 )

Sveukupni dojam palete je više nego zadovoljavajući, i paleta koju možete koristiti tokom cijele godine, za sve vrsti makeup lookova. Paletu možete naručiti na Pink Pandi po cijeni od 83,90 . Iako mi je ovo prva i heart paleta na njoj se neću zadržati jer uz nju ima još prekrasnih čokoladnih paleta koje bi voljela rado probati a da ova ne samuje među ostalima koje imam u kolekciji. U svakom slučaju jedna od najdražih paleta neutralo-taupe-mauve sjenila 🙂

Jeste li probali I heart palete?

Pogledajte unos bloga na:

http://beautyblogbytina.blogspot.hr/2016/04/i-heart-makeup-naked-chocholate.html