Avon predstavlja Her Story, novi miris koji slavi stvarne inspirativne priče žena

Inovativne ideje i stavovi iza svakog Avon proizvoda povezuju 6 milijuna žena širom svijeta. Svaka od njih ima priču – osobnu priču o životnoj snazi. Širimo priče stvarnih žena kako bi slavili i inspirirali žene: budite dio #HerStory #jermogu pokreta i podijelite priču žene koja je za vas inspiracija!

U susret proslavi Dana žena, u želji da stvarnim pričama probudi inspiraciju u svakoj ženi, Avon predstavlja novi mirisni brend: Her Story. Intenzivan i moderan cvjetni mirisni buket predstavlja snažnu i modernu ženu današnjice, slavi jedinstvenost i predstavlja priče snažnih žena širom svijeta. Predstavljajući miris nadahnuća, Her Story parfem slavi dugu povijest snažnih i jedinstvenih žena koje su pomogle oblikovati sadašnjost. Her Story #jermogu pokret slavi iskustvo žene pružajući mogućnost za razgovor: podijeliti vlastitu autentičnu priču o prošlosti i sadašnjosti, dok zajedno pišemo priče o budućnosti.

Avon ima dugu tradiciju osnaživanja žena. Više od 130 godina utkana je u DNK Avona: tijekom svih ovih godinama ženama pruža ljepotu, samopouzdanje i ekonomsko osnaživanje omogućivši im preuzimanje odgovornosti i kontrolu nad svojim životom. Inovativne ideje i stavovi iza svakog Avon proizvoda povezuju 6 milijuna žena širom svijeta! Svaka od njih ima priču – osobnu priču o životnoj snazi. Širimo priče stvarnih žena kako bi slavili žene, kako bi slavili tebe: budi dio #HerStory #jermogu pokreta i podijeli priču žene koja je za tebe inspiracija!

Sonja Šantar voditeljica je tima u Avonu u Osijeku i naprosto pršti energijom. Svoju priču živi svaki dan: Upoznajem nove ljude, uživam u novim događanjima, stalno pronalazim nove inspiracije. Međusobna suradnja i podrška tima koji vodim zaslužna je za moj poslovni uspjeh i odlične rezultate. Veselim se svakom novom jutru, svakom novom zadatku, s Avonom već više od 17 godina.”

Marija Didović iz Pleternice svoju priču dijeli s Avonom. Avon mi je promijenio život i to 300 na sat. Samopouzdanje i autentičnost koje sam dobila kroz Avon širi se i u sve ostale dijelove mog života. Želim svima pokazati kako posao uistinu ne mora biti nešto teško, da se može živjeti od onog što jako voliš. Svoja i slobodna.“

 

Her Story EdP stvorili su poznati parfumeri Honorine Blanc i Adilson Rato. Honorine, Master Perfumer, objašnjava da su bili motivirani stvoriti intenzivan miris koji bi ženama koje ga nose pružao osjećaj snage i hrabrosti. “Nadahnule su nas samouvjerene žene koje govore što žele i ne boje se pustiti svoj glas”, objašnjava ona. “Obožavam stvarati za Avon jer znam da će mirisi biti dio velike promjene u životima žena – osnažujući ih, nudeći trenutak luksuza koji svaka može stvoriti za sebe.”


Strast kao ružičasti papar

Gornje note Bourbon Pepper predstavljaju žensku energiju i izdržljivost u borbi za svoje snove.

Hrabrost kao iris

U srcu parfema Her Story plemeniti je cvijet irisa – simbol ljubavi i rječitosti, predstavlja mudrost, hrabrost i žensko samopouzdanje.

Osobnost kao pačuli

Patchouli Prisma otkriva elegantne i snažne drvene tonove koji ženu inspiriraju da piše svoju priču.

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close