Bez masnog sjaja: Kiehl’s Ultra Facial Oil-free gel krema

Masniji tipovi kože su skloniji dehidraciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomjernog uklanjanja viška sebuma s kože u želji da ne bi izgledala sjajno. Nedavna istraživanja klimatskih promjena govore da svijet postaje topliji i vlažniji. To bi moglo stvarati probleme osobama s masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10%. Zbog toga se koža može doimati masnijom i biti sklonija aknama i prištićima. Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulacijom za mješovitu i masnu kožu.

Ultra Facial Oil-Free : Tehnologija s manje sjaja

Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja. Nova, specijalizirana tehnologija sastojaka smanjuje izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svjež osjećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja  mješovite i masne kože. Čak i u uvjetima ekstremne topline, vlage i zagađenja.

Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidratizira kožu i pomaže spriječiti gubitak vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidratizirana i ne masti se do 8 sati. Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobiva iz morskih ledenjaka i inovativne sitne čestice aminokiselina.

Formulacija sa sitnim česticama aminokiselina pomaže smanjiti prekomjerno stvaranje masnoće, čime se s vremenom smanjuje sjaj lica i vidljive pore. Riječ je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial s jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim uvjetima. Ovaj sastojak formulacije dubinski hidratizira kožu kako bi je zaštitio i pomogao spriječiti gubitak vode.