2 milijuna dolara Avon donira za žene, žrtve nasilja u obitelji

Avon i  Avon zaklada za žene podržavaju globalni pokret za borbu protiv nasilja u obitelji svojom najvećom ikad jednokratnom donacijom od 2 milijuna dolara.

 

 

Inovativni trening program

Milijun dolara donacije ulaže se u inovativni trening program koji će poboljšati najveći problem s kojim se žrtve nasilja susreću nakon što se i usude javiti policiji, jer tada nerijetko postaju i dvostruke žrtve. Fokus treninga je na efikasnoj koordinaciji odgovora na nasilje: pravilan odgovor i podršku policije prema žrtvi nasilja, u cijelom svijetu.

 

 

Drugi milijun dolara donirat će se u Argentinu, Rumunjsku, Južnu Afriku i Englesku,  udrugama i onima koji direktno pomažu u borbi s nasiljem nad ženama. Donacija predstavlja važan dio Avonove borbe protiv nasilja u obitelji i nasilja nad ženama, i ujedno početak nove globalne Avonove podrške kroz sljedeće godine.

 

Globalna borba protiv nasilja nad ženama

 

Avon, kao službeni partner, ponosno podržava International Women’s Day organizaciju i njihovu globalnu kampanju #BeBoldForChange hrabro govoreći protiv nasilja nad ženama. Pružajući javnu podršku, Avon poziva sve lokalne medije, javne institucije, cjelokupnu hrvatsku javnost, svoje korisnike i Avon Ladies da podrže kampanju i istupe javno i otvoreno: zajedno u borbi za zaustavljanje nasilja u obitelji!

 

 

Narukvica Hartley sa znakom beskonačnosti

Kupnjom narukvice Hartley sa znakom beskonačnosti, simbolične cijene od 55 kn, već danas svatko može postati dio Avonove humanitarne obitelji. Cjelokupan prihod od narukvice odlazi u lokalni hrvatski Avon fond za borbu protiv nasilja nad ženama, a narukvica se može naručiti putem Avonovog kataloga, a donacijom se podržavaju ovakve globalne i lokalne akcije.

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close